Inspirocollege | 6 vz en 7 tbz naar zee - Inspirocollege

6 vz en 7 tbz naar zee

7de jaar:

Wij, de leerlingen uit het zevende jaar thuis- en bejaardenzorg, trokken naar zee. De eerste dag speelden we een proef-en voelspel en we gingen ’s avonds lasergamen. Zo werd onze groep nog hechter!

De tweede dag moesten we al vroeg uit bed, omdat we een woonzorgcentrum gingen bezoeken. Later op de dag bezochten we nog een zorghotel. Het was fijn om te zien dat er zulke rusthuizen bestaan voor de ouderen. Dat was een leerrijke dag! ’s Avonds speelden we verstoppertje in de duinen.

De reis was in het algemeen ook wel vermoeiend door de slapeloze nachten, maar al bij al vonden wij hem zeer geslaagd! Wij zouden zeker en vast terug willen gaan naar Lombarsijde, vooral als we dan ook nog in die fijne huisjes mogen verblijven!

6de jaar:

Wij, het zesde jaar verzorging, zijn naar de zee geweest. Toen we aankwamen, zijn we meteen naar de winkel gegaan om onze benodigdheden te kopen voor onze gerechten. Vervolgens zijn we naar de huisjes gegaan en toen speelden we een blinddoekspel van Hatice en Melike. Hierna zijn we begonnen aan het avondmaal. Na het avondmaal hebben we verstoppertje in de duinen gespeeld en een strandwandeling gemaakt onder leiding van Meltem en Busra. Na deze activiteiten waren we vrij in de huisjes. De tweede dag was vergelijkbaar met de eerste, alleen deden we andere activiteiten. De derde dag vertrokken we terug naar huis met de trein.

Het was een leuke ervaring! We hebben elkaar een stuk beter leren kennen en het was leuk om allemaal samen te leven.