Het Inspirocollege voor secundair onderwijs is vlot bereikbaar vanuit Zonhoven, Helchteren, Heusden-Zolder en natuurlijk Houthalen.

Kom je met de fiets, te voet, het openbaar vervoer of met de wagen?

Ik kom met de fiets

De school ligt in het groen. Vanuit de omliggende gemeentes zijn er veilige fietsroutes naar het Inspirocollege. Vanuit Zonhoven en Zolder fiets je 20 minuten, vanuit Helchteren 10 minuten en het centrum van Houthalen ligt op 5 minuutjes.

Jouw ideale fietsroute uitstippelen? Kijk eens op de fietsrouteplanner van Google.

Ik kom met de bus

Omdat we sinds 1 september les volgen op 1 campus, heeft De Lijn haar dienstverlening aangepast aan de nieuwe situatie. De haltes aan onze school zijn vanaf nu Inspirocollege boven en onder. Zijn beide haltes voor jou een optie? Maak dan gebruik van ‘Inspirocollege boven’, dit blijft de hoofdhalte.

Je kan de dienstregeling raadplegen via de routeplanner op www.delijn.be.

Meer info? Bekijk de bereikbaarheidsfiche.

delijn

Abonnementen (trein/tram/bus)

Je reist verschillende keren per week met bus of tram:

je kiest voor een Buzzy Pazz. Dit is een abonnement voor kinderen en jongeren van 6 tot 24 jaar. Hiermee mag je onbeperkt reizen op alle geregeld vervoer van De Lijn. Om een Buzzy Pazz te bekomen ga je langs in een lijnwinkel of bestel je online. De startdatum van je abonnement kan je vrij kiezen. Een Buzzy Pazz is geldig voor 1 maand, 3 maanden of 12 maanden. Meer info op buzzynet.be

— Om je abonnement online te kopen, klik hier.
— Om je route te plannen, klik hier.
— Voor De Lijn op je smartphone, klik hier.

Je reist met trein en bus: in elk NMBS-station kan je een abonnement kopen voor een treintraject gecombineerd met een netabonnement van De Lijn. Zo’n gecombineerd abonnement is goedkoper dan twee afzonderlijke abonnementen en biedt je dezelfde gebruiksvoorwaarden.

Het Inspirobusje

De school heeft 2 campussen. Om je veilig te verplaatsen rijdt er voor sommige vakken een busje: van campus naar campus voor de talenturen, de brede school, …