secundair onderwijs, talentgericht onderwijs
Jij en je kind maken binnenkort een belangrijke keuze wanneer het naar het secundair onderwijs gaat.  Je stelt jezelf vast heel wat vragen: welke richting gaat mijn kind volgen, waar is mijn kind goed in en waaruit kan het allemaal kiezen? Maak een lijst van dingen die jij en je kind belangrijk vinden in een school: zijn dat de vriendjes? Of eerder de nabijheid, het zorgbeleid of de studiebegeleiding op school? Kan het zelfstandig studeren?
Blijf kalm  Nog een kleine week en ze zijn er weer: de examens. Begin jij al te panikeren bij de gedachte aan die stressvolle dagen? Hoe ga je alles gestudeerd krijgen? Lees deze 5 tips om je voor te bereiden en vooral: blijf kalm. You can do it! De laatste week voor de examens geldt: Breng je notities in orde, zodat je zeker bent dat je alle leerstof hebt die je moet kennen. Maak voor

Volg de Inspiroblog!

 

Vul je e-mail adres in om onze blog en nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Inschrijven Uitschrijven

 

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Je gegevens worden opgeslagen in onze database, maar worden enkel gebruikt om de door jou gevraagde informatie te sturen. Gegevens worden niet doorgegeven noch verkocht aan derden.