ASO-onderwijs Midden-Limburg

Het Inspirocollege wil jongeren uit Midden-Limburg zo goed mogelijk voorbereiden op het hoger onderwijs. Op zoek naar een school voor secundair onderwijs regio Houthalen, Helchteren, Zwartberg, Zonhoven en Heusden-Zolder? Het Inspirocollege helpt jou om via talentgericht onderwijs te ontdekken waar je goed in bent en wat je later wil worden.

Kiezen

Hoe kies jij een secundaire school?

Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt. Elke leerling is uniek. Daarom willen we jou de kans geven je eigen talenten en mogelijkheden te ontdekken en te ontwikkelen. In je talenturen kies jij zelf welke richting je wil uitgaan.

Wij vinden ook betrokkenheid en openheid belangrijk. Daarom is er een leerlingenparlement en een lerarenraad. Zo kan jij mee beslissingen nemen in de school.

Hoe kies jij voor het hoger onderwijs?

Bij ons op school hoef je niet alleen te kiezen. We leren je om te reflecteren over jouw beslissingsproces. Zo leer je jouw sterke en minder sterke kanten kennen en kan je een goede studiekeuze maken.

Talent in het onderwijs

Het Inspirocollege

• is een kleinschalige, ambitieuze school in een groene omgeving
  • biedt kwaliteitsvol secundair onderwijs aan